Scheepsvisie

Scheepsvisie
Scheepsvisie is onze tak voor het keuren en taxeren van boten en het bemiddelen bij koop en verkoop. Ieder schip is anders. Staal, polyester, zeilend of alleen met motor. Wij vinden de juiste expert voor het schip waar u oog op hebt of wilt verkopen.

Wanneer u overweegt een boot te kopen wilt u geen miskoop doen. Een boot wilt u voor u plezier en ontspanning en dan wilt u geen kat in de zak kopen. Met een keuring van het schip voorkomt u dat er gebreken aan het oppervlak komen drijven. Zo’n keuring geeft een compleet beeld van het schip waardoor u weet waar u aan toe bent. Bij zowel de aankoop van een tweedehands als een nieuw schip is een keuring zeker de moeite waard. Alle nieuwe boten worden met de hand gebouwd, daar worden menselijke fouten gemaakt die gezien worden met een keuring. Bij verkoop is een keuringsrapport altijd een goed iets. Dit geeft een goed inzicht voor de eventuele koper wat een heleboel onzekerheid weg neemt en zorgt ervoor dat uw schip net dat beetje extra is en sneller verkocht wordt.

Bij de aankoop van een schip wilt u ook zeker weten dat u het juiste bedrag betaald en nog belangrijker voor het juiste bedrag verzekerd. Een taxatie van het schip zorgt ervoor dat u weet wat het waard is. Het verschil van taxeren en keuren is dat bij de taxatie de markt in acht wordt genomen. Hoewel het dicht bij elkaar ligt zijn er toch voor taxeren en keuren verschillende specialisten. Bij Scheepsvisie hebben wij een breed netwerk en zorgen wij ervoor dat u het beste van het beste krijgt.